Vistas de página en total

lunes, 26 de enero de 2015

Influències Socials i Musicals



En els primers anys del segle vint va aparèixer una cosa nova anomenada ràdio que va canviar la naturalesa de la música country als EEUU.
El sorgiment de la ràdio va aconseguir que la música country pogués arribar en gran quantitat. Els artistes interpretaven els seus temes en directe a les estacions de ràdio.

Amb el pas del temps la música country va cobrar encara més popularitat i ja a finals de la dècada dels anys 40 s'escoltava gràcies a músics com Pete Seeger i Hank Williams. En els anys 50 el country es va fondre amb el rock and roll i va originar el que coneixem com rockabilly. Aquesta fusió d'aquests dos estils tracta com a tema més important: la llibertat. 

L'edat d'or de la música occidental en el gènere Country va trencar en dues influències particulars: western swing i cançons de vaquers.
 En aquesta fase també va introduir la guitarra d'acer que va causar una influència en el gènere de la música country.
La influència de la música al gènere del vaquer country i occidental en general es va produir entre 1940 i 1960, i va ser com una influència diferent d'altres països d'influència de la música.

També, hem d'afegir que, al pas del temps s'han fet moltes pel·lícules basades en la música country i els seus respectius balls dels ''cowboys''.

Un cowboy, en català, un vaquer, és l'encarregat de les tasques relacionades amb la ramaderia en els estats del nord de Mèxic, i l'oest dels Estats Units.
Ha estat idealitzat com el protagonista de nombroses històries romàntiques que s'inclouen en l'anomenat gènere western¹.

Western¹: típic del cinema nord-americà que s'ambienta en el vell Oest americà.


Alan Jackson, l'home de la música country.


 

 









No hay comentarios:

Publicar un comentario