Páginas vistas en total

lunes, 26 de enero de 2015

Característiques musicals

La fórmula bàsica de la música country consisteix en una progressió d'acords senzills, un cor ressonant i una història commovedora.

  La progressió d'acords senzills de la música country representa avui en dia els treballs més fins.

Algunes de les peces de música country més representatives o valorades per la seva bellesa contenen grans cors i tornades on veus addicionals s'utilitzen per emfatitzar l'estat emocional que la cançó intenta transmetre.

L'última característica fonamental de la música country són les seves històries memorables explicades en versos. Les cançons country eren en els seus orígens escrites per persones de zones rurals exposades a les situacions econòmiques i socials de l'època.

Els instruments que es van utilitzar en els inicis de la música country eren: la guitarra clàssica, el banjo, el violí i el contrabaix. Avui dia aquests han estat substituïts per instruments elèctrics pel que no és difícil trobar des de teclats fins guitarres elèctriques amb efectes especials, com la steel guitar¹ .

Aquí adjuntem una cançó de la música country: https://www.youtube.com/watch?v=byQIPdHMpjc


Steel guitar: és un instrument de corda, de la família de les guitarres, sense caixa de ressonància, amb forma usualment rectangular, que es disposa horitzontalment, sobre els genolls.


No hay comentarios:

Publicar un comentario